Diensten
wat doen wij
STUCEN IN UTILITEITSBOUW

Naast het stucen van woningen, stucen wij ook ander soort gebouwen. Ook voor stucwerk in utiliteitsbouw kunt u bij ons terecht. Ook hiervoor geldt dat het niet uitmaakt of het gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoudswerk.

STUCEN IN RENOVATIEWONING

Is het stucwerk in uw woning toe aan renovatie? Dan komen wij graag eens bij u langs om te zien in wat voor staat het oude stuc  werk zich bevind. Wij kunnen het oude stucwerk voorzien van een nieuw laag stucwerk.

STUCEN IN NIEUWBOUW

Indien u gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning is het verstandig om na te denken over het type wandafwerking dat u zou willen. Stucwerk is vrijwel altijd een goede keuze.

Stukadoorswerkzaamheden

Alle soorten en vormen

Traditioneel Stucwerk

Traditioneel stucwerk wil zeggen dat de stuclaag op een ambachtelijke wijze wordt aangebracht op wanden en plafonds.

Behangklaar Stucwerk

Behangklaar stucwerk is ideaal en vrijwel onmisbaar als u uw wanden wilt laten behangen. 

Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk, oftewel hoe de meeste mensen het kennen als (Sausklaar stucwerk). Gladde afwerking klaar voor het sauswerk.

Sierpleister/Spachtelputz

Een ander type stucwerk, is de sierpleister. Dit is stucwerk waarin een structuur zichtbaar is die kan variëren in grofheid qua structuur . 

Airless Latex Spuitwerk

Airless spuiten, geeft een strakkere look en een mooiere structuur te n opzichte van het ouderwetse rollen met de hand. daarnaast gaat het ook veel sneller waardoor er veel meer meters in een korte tijd kan worden afgewerkt, natuurlijk in elk gewenste kleur.

Overige werkzaamheden